Единствената засега Мис Плейбой Светлана Василева започна нова връзка, но този път не с мъж. Сексбомбата стана рекламно лице на българска компания за луксозни италиански мебели.

Навръх 8-ми март коронясаната за най-сексапилната блондинка Светлана подписа договора си, съгласно който през следващите две години ще е лице на фирмата.

През времето на договора скандалната красавица, харесвана от мъжете и мразена от жените им, ще заснеме общо четири фотосесии с нови колекции мебели.

„В продължение на два месеца умувахме кой да ангажираме. Искахме да е лице, провокативно и скандално. Търсехме бунтарка, която живее срещу правилата. Защото нашите мебели са точно такива – провокативни, често извън интериорните традиции, с нахално лъскава и луксозна визия. Поръчах медиен мониторинг на моите служители, който установи, че след Бойко Борисов най-често срещаното име в пресата и Интернет е това на Светлана Василева. Така се стигна до взаимното ни сътрудничество”, разкри собственикът на фирмата Николай Ганев.



Предстои „отпечатването” на бившата любовница на Георги Иванов-Гонзо върху билбордове, от които ще разсейва шофьорите.



Снимките, които са дело на фотографа Кирил Христов, не минали без лек инцидент.

Авария в Енергото оставила снимачната площадка в шоу-рума на фирмата за известно време без ток и топло. В резултат Светлана пипнала настинка.



Въпреки това Мис Плейбой останала "адски доволна от новото си амплоа на рекламно лице" и се зарече, че когато някой ден има собствено жилище, ще го обзаведе с мебели на същата фирма...

Вижте фотогалерия:

Светлана Василева стана лице на фирма за мебели

Снимки: Кирил Христов за "Мебели Италия"