Тачо признал на Жени Калканджиева, че е единствена за него. "Много си точна. Като тебе няма друга!" - заявил съпругът преди ден.

Красавицата цитира думите на своя любим в "Комисията Павлов", след като водещият Митко я попита дали се чувства "отчаяна съпруга".

''Не!'' - категорична беше Жени и допълни, че по-скоро влиза в графата на веселите съпруги.

Тя гостува в шоуто навръх рождения си ден, като освен здраве и късмет, си пожела да й върви бизнесът и да е доходоносен.

Не се смята за красива, а по-скоро за хубава. Осъзнала хубостта си на 16-17 години, когато започнали да я заглеждат момчетата. Преди това не представлявала интерес за тях, тъй като била много слаба и без никакви женски форми.



Радва се, че критериите за манекенки са се променили не само у нас, но и по света. Вече има изискване да не се пада под определени килограми и да не се слиза под определена възрастова граница. Преди години изкарвали на подиума 15-годишни девойки, а повечето момичета от бранша се подлагали на изтощителни и опасни диети, за да покриват изискванията за тегло. ''Освен това дизайнерите разбраха, че умалените модели се продават трудно'', допълни Жени.

По думите й новият сезон "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" ще е много забавен. Тя призна, че е преживяла много в риалити формата. Пробвала е да направи редица неща, от които я е било страх, и е яла неща, които друг път няма и да погледне. Не могла обаче да се пребори с фобията си от високото. ''Смятах, че ако скоча, ще ми се пръсне сърцето'', допълни Жени.

Красавицата няма амбиции да влиза в киното. Твърди, че ако се пробва там, ще разпилее енергията си, а тя иска да се концентрира над бизнеса си. За нея най-ценна е реализацията у дома. Затова иска синът й да учи в чужбина, а след това да се върне в родината си.