Танцьорът Атанас Месечков се е залепил за българката с холивудски стандарт Мария Бакалова. Наскоро участникът в "Денсинг старс" влезе в ролята на интервюиращ на младата актриса и така се докопа до нейната персона. От както се запознали, той буквално не спира да я охажва и да търси компанията й. Дори попадна в обкръжението й в последната вечер, преди да напусне страната ни и да отпътува за Лос Анджелис.

Преди да хване обратния си полет към Холивуд, Мария сподели изискана вечеря в италиански ресторант в София заедно с майка си Румяна Бакалова и добрата си приятелка певицата Мила Роберт. Освен тях, на масата им беше танцьорът и хореограф Месечков, както и неговата съпруга Кремена. Срещата не мина и без Ива Софиянска-Божкова. "Само Мон Дьо им липсваше", шегуваха се зевзеци на гърба на задушевното им уединение.

Месечков първи се похвали с присъствието си на вечерята с Бакалова. "Последна вечеря преди полета“, написа кръшният риалити герой. Наско се докопа до номинираната за "Оскар" българка чрез интервю за  медицинска притурка. Редактор на материала пък е щерката на Стефан Софиянски.