Съкрушената от загубата на детето си, Таня Боева била потресена и от слуха, че е пред самоубийство.

Преди седмица  "Шоу" излязоха със заглавие, че звездата обмисля самоубийство. Изпълнителката изля болката си от това във Фейсбук.

"Възмутена съм от поредното цинично заглавие. Да, преживявам тежко загубата на бебенцето си. Коя майка не би?! Но кой мозък измисли, че съм пред самоубийство? Разбирам, че вестникът трябва да се продава и че сензации от този род най-много продават, но хора... Не са ли и журналистите хора все пак?", пише Таня, цитирана от "Всеки ден".

Звездата успокоява феновете си, че нито за миг не й е минавало през ум да посяга на живота си.

"Уважаеми журналисти, оставете ме да изживея мъката си и проявете малко разбиране поне в този момент! Не вменявайте с тази лекота на хората, че съм лабилна! Малка ли ви се стори болката ми сега, та да ми хвърляте и тази обида? Имам невероятно, прекрасно малко момченце на 3 години, което обичам с цялото си сърце и заради което си струва да обърна света! Проявете поне малко човечност и пощадете семейството ми, ако не мен. Те най-много се притесняват от подобни заглавия. Не правете сензации от човешката трагедия! Благодаря ви", написа още Таня.