Само няколко седмици след излизането на новата песен – “Как ли да те моля”, Валя разкри че има предложение от няколко нейни колеги за дуети, но за сега няма да разкрива нищо около идеите. Всичко ще се случва във времето и почитателите ще научават същевременно за всичко ново около нея. Червенокосата певица не иска да поставя срокове, защото не бърза за нищо и никъде.

“Не зная, какво ще се случи. Винаги съм казвала, че трябва идеята и песента да ме грабне, за да я направя. Знаете, че когато се съберат качествени изпълнители, добронамерени, винаги се получават хубави резултати. Аз съм щастлива, че имам такива предложения, защото уважавам всеки един мой колега и с всички съм в прекрасни отношения вече толкова години”, сподели Валя.

Певицата разкри за телевизия “Планета”, че в началото на лятото ще обяви нещо много приятно за нейните почитатели. Това е изненада, с която се надява да ги зарадва, защото е свързана с нея и тях, но за момента няма да подвига завесата.

Междувременно, новата песен на Валя – “Как ли да те моля” събира все повече харесвания. По време на нейни участия, изпълнителката я пее по два пъти на вечер, тъй като меломаните си я пожелават. Това, което я изненадва, е че фенове не знаят, че песента е румънска и се изпълнява от Флорин Салам, а автор на музика е Necsoiu Florin, от който Валя е купила правата.

“Мнозина смятат, че песента е сръбска, а истината е, че аз и Миле Китич сме направили кавър на румънския оригинал. Версията на сръбски също е хубава, за което поздравявам моя колега, но оригиналът си е румънски. Мислех си обаче, че попфолк критиците го знаят това”, разказа Валя.

Дали ще се осъществят дуетите, с кои колеги са и каква е изненадата на Валя предстои да разберем. До тогава почитателите могат да се наслаждават на нейната нова песен – “Как ли да те моля” в Интернет.