Както всяка година така и в края на 2010-а българите избират кой е по-по-най в десетки класации

Една от най-апетитните обаче е за супер красив българин. Тази година безапелационно на първите места застанаха двама актьори. Заедно те блеснаха от екрана в сериала "Стъклен дом".

С 803 гласа за хубавица на 2010-а беше избрана Радина Кърджилова, а Юлиан Вергов пребори мъжката конкуренция със 723 гласа в листа на сайта viewsofia. Още със стартирането на вота 25-годишната млада надежда Радина поведе убедително. С 50 гласа зад нея остана едно от любимите телевизионни лица, Мария Игнатова. На трето място при дамите е Нина Добрев. Въпреки че родната гордост в Холивуд никога не се е появявала в българските медии и рядко се прибира в родината, тя успя да впечатли 702-а от гласувалите. Явно успехите зад граница дават повод за гордост, а хубостта й дори беше оценена от световните критици и Добрев беше обявена за най-елегантна дама на церемонията по раздаването на наградите "Еми".

Юлиан Вергов разтуптява най-много женски сърца. Актьорът от най-нашумелите родни ленти в последните години "Шивачки", "Прогноза" и "Мисия Лондон" обра точките и грабна 723 гласа. Звездата на Народния театър остави зад себе си модела Кристиан Василев. Любимецът на обектива събра едва 432 гласа. А с 373 челната тройка оформя красавецът на БНТ1 - водещият на новините и "БНТ такси" Спас Кьосев.