Разведената Вихра иска да се освободи и от славата си, която легна непосилно върху крехките й рамене

И ако някога си е мечтала за това хората да я разпознават и да се възхищават на професионалните й успехи, днес водещата би предпочела да се скрие от всички и всичко.

Бившата жена на Иван, все по-трудно понася втренчените погледи по улиците и в магазините.

Шушукането зад гърба на Вихра се превърна в непоносима част от всекидневния й живот и съвсем скоро ще я видим да се разхожда с черни очила и шапка, заканва се водещата.

„Трябва да отида до магазина… иска ми се да съм невидима, защото знам как всички ще втренчат очи в мен и ще ме изпиват с тях, докато купувам краставици за дъщеря ми“, изплака Вихра в изповеден стил за сайта edna.bg.

Следвайки стереотипа на холивудските звезди, които упорито или не се опитват да се скрият от папараците, нашата Вихра ще се крие от хорското мнение. Отчаянието й е стигнало до там, че отчаяната съпруга си мечтае за приказни светове:

„Сещам се веднага за онова вълшебно наметало от филмчето от моето детство „Арабела” (което по-късно видяхме и в Хари Потър), ето от какво имам нужда днес. Щеше да е страхотно да го използвам в такива дни…“

Не се знае какво мислят продуцентите от тв7 за тези желания на Вихра, все пак именно скандалът с разпадналия се брак между нея и Иван, осигури на брюнетката работно място.

Дали водещата ще издържи на този тип негативна слава, тепърва ще се разбере.