26-годишната Виктория Капитонова, която напусна „MasterChef“ миналата седмица, сподели за странна привичка в интервю за Woman.bg. „Съществува мнение, че луната влияе върху растеж на косата. Дали е така или не, един Господ знае, но аз все пак реших да следвам това и се подстригвам само на растяща луна“, споделя красавицата, която е родена в Чебоксари, Русия. На 16 години пристига в България, за да учи. Скоро се превръща в звезда в социалните мрежи.

С последователите си споделя здравословни рецепти и фитнес съвети. Завършва маркетинг в Американския университет в Благоевград, но й харесва да работи като инфлуенсър. От четири години живее в София и се грижи за любимото си куче. Твърди, че не е усетила вилната от хейт, който се изля върху нея заради по-ограничените й кулинарни умения. „Може би защото в социалните си мрежи имам много повече подкрепящите ме последователи. Това, което се говори зад гърба ми, там и остава.

Аз не се влияя от такива неща“, категорична е Виктория. Тя е щастлива с мъж до себе си, който обаче не желае публичност. „С приятеля ми живеем заедно от началото на пандемията. За публичността мога да кажа, че не всеки иска да бъде инфлуенсър и да живее на показ. За това, аз уважавам неговото право и не го показвам в социалните си мрежи“, обяснява тя.