Актьорът Васил Василев-Зуека направи специален подарък на младата певица Михаела Маринова. В разгара на All Stars сезона на „Като две капки вода“ водещият подари портрет на Мишето, която зрителите подозират за победител наред с Фики Стораро. Те редовно недоволстват, че победителката в Х Фактор е толерирана от журито и бутана напред в класирането, но сега и единият водещ й направи мили очи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIXAELA (@mixaelamarinova)

Партньорът на Геро, който от близо година се изявява активно и като художник, нарисува доста странен портрет на младата изпълнителка. Лицето й е наполовина, но за сметка на това краката й заемат централно място в картината. Тя бе показана от самата Маринова, която на портрета е закичена с роза. Дали това е алюзия с вечната песен "Една българска роза" и нейната изпълнителка Паша Христова, загинала трагично, можем само да гадаем.

„Аз, нарисувана от Зуека. Истинско творение на изкуството. Благодаря!“, написа изпълнителката на „Другата стая“ в социалните мрежи. 
„Поздравления за Зуека! Прекрасно те е изваял, Мише!“ и „Вселена“ гласят пък само част от коментарите на последователите на звездата.