Призът на телевизия Планета за "Най-оригинално медийно присъствие" отиде при Певицата на народа Ивана, заради участието й като жури в риалитито "Гласът на България".

Рингтон на 2011-та стана "Да те прежаля" на Джена и Андреас.

"Най-горещият летен хит" е на Анелия - "Проба-грешка". "Къде ми е наградата", попита певицата колегата си Илиян, който трябваше да й връчи статуетка, но такава нямаше. Водещите Наско и Галя помолиха Анелия да остане на сцената за да я изненадат и с друга награда, която се връчва за първи път, а именно за "Най-търсен и продаван музикален албум в Интернет и iТunes".

В последвалия музикален блок се изяви Джена с микс от най-хитовите й песни, а след нея на сцената излезе секс символа на фолка Константин с баладата си "Четири стени".

Емилия също като Джена изпълни микс от най-хитовите си песни, облечена само с боди и кожено яке. Блондинката пя на живо. След нея на сцената излезе Бони, за да изпълни песента си "Съблазнявай ме", издокарана с прозрачен тоалет състоящ се от разтворена ризка и пола, под която носеше клин.

Ивана изпя новата си песен "Остави ме" на живо, но накрая на изпълнението си отправи критика към колегите си, че трябвало да е на плейбек, но пак я изненадали: "Добре, че й знам текста", възкликна тя. Певицата на народа бе облечена в черна пола и черно-бял корсет. "Сянката на Ивана" Стояна бе неотлъчно до изпълнителката.