Яна и Петко Димитрови заминаха за топлите страни напук на зимата. Семейството сподели кадри от екзотична почивка, на която Яна показа перфектно тяло по бански. Двамата са решили да запазят дестинацията в тайна и не са отбелязали къде се подвизават, но Яна зарадва феновете си в Инстаграм със снимки с цял и бански от две части.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yana Dimitrova (@yana_dimitrovaaa) on


Петко и Яна не оставят празничната еуфория да отмине и продължават да купонясват с компания приятели. Петко сподели кадър, на който се разхожда с мъжка компания по брега върху златистия пясък. Димитрови имат двама сина - 4-годишният Доменик и 2-годишният Ян, а Петко има и по-голям син от тв водещата Мария Игнатова. Преди време в интервю бизнесменът сподели, че родителите им много им помагат с грижите за децата.

Петко Димитров псува жените като каруцар

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yana Dimitrova (@yana_dimitrovaaa) on

В края на миналата година семейството влезе заедно във формата VIP Brother, но скоро след това Яна излезе, тъй като едното им дете имало здравословен проблем и тя се притеснявала. Петко обаче остана докрай и бе един от най-популярните съквартиранти, пише dir.bg.

Петко се обижда на "ром"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by petko dimitrov (@petkodimitroff) on