От 23 февруари 2018 година Яна Маринова и Александър Сано ще са най-горещата двойка в България. Двамата преживяват истински взрив от емоции в новия български филм „Привличане”. Химията помежду им е толкова силна, че заразява публиката, която не може да се насити на харизматичните им герои – Лора Ангелова и Калин Соколов.

Обичаните тв и кино звезди влизат в кожата на учители в елитно частно училище, където трябва да се справят не само със своите и на учениците проблеми, но и с вътрешните интриги, които плъзват из коридорите на гимназията.

Яна Маринова е в ролята на младата учителка по история Лора Ангелова, изправена пред тежката задача да даде правилния пример на своите ученици, но и да устои на манипулативната си колежка Великова (Койна Русева), с която спорят за директорското място.

Александър Сано е „оръжието“ на Великова. Героят му Калин Соколов е поп звезда и новоизлюпен продуцент, който е назначен за учител по музика в елитното училище. Привлечен от своята колежка Лора, той ще трябва да избира между любовта и кариерата.

„Привличане” носи духа на най-добрите примери в жанра – супер успешната поредица Step Up, класиката Mean Girls, като представя не просто повърхностни образи, а истинска буря от емоции и комплексни харакери, в които зрителите няма шанс да не се припознаят.

Поддържащият каст включва още Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Башар Рахал, Живко Симеонов, Владо Пенев и други.

Именно героинята на Луиза Диана е сред най-сериозните претенденти за кралица на интригите, която няма да се поколебае да хвърли камък нито срещу класната си Лора Ангелова, нито да подлее вода на най-добрата си приятелка Соня (Радина Боршош). Чувстваща се неуязвима от факта, че баща й (Башар Рахал) е основен спонсор на училището, Диана стига до крайност, в която губи самата себе си.

Въпреки всички драматични емоции, „Привличане” носи и свеж хумор, чудесна музика с парчето Money на македонската звезда Слаткаристика, както и уникални танцови изпълнения, дело на топ хорегорафа Атанас Месечков. Яна Маринова е истинска фурия в танците, като изпълнява сама най-сложните подръжки и съчетания.

„Привличане” е дебют на Яна Маринова и като продуцент в съдружие с Башар Рахал. „Дали сме всичко от себе си за този проект, това е наше общо дете, както се шегуваме”, разкриват двете звезди. Актьорите се доверяват за режисурата на Мартин Макариев, който има в ръкава си успешни проекти като „Под прикритие”, „Дървото на живота” и „Вила Роза”.