"Не съм любовник на Джулиана Гани!" Това заяви ексклузивно за "България днес" звездата от "Хари Потър" Станислав Яневски.Името на екранния Виктор Крум бе замесено в грандиозния скандал между силиконовата бомба и мъжа й Илиян Найденов.Бизнесменът от Монтана преди дни обяви, че Яневски е новодошлият в живота на Гани, който спи с нея."Няма нищо вярно в твърдения на този човек, който даже не познавам. С Джулиана се знаем отдавна, но не сме гаджета, нито спим заедно. Приятели сме.

Вярно е, че бях с нея в Монтана. Тя имаше нужда от превоз дотам. Помоли ме да отидем. Не бяхме сами. Имаше и други хора - приятели на Джулиана. Как връзка ще имам с нея? Аз през повечето време съм в чужбина", започва разказа си пред вестника екранният Виктор Крум. „Това, че съм си писал с някой, не означава нищо. Пиша си с много хора. Да, писал съм с Джуалиани Гани. В това има ли нещо лошо? Не мисля. На ден имам по десетки съобщения в социалните мрежи. Абсурдно е мъжът й да ме замесва в подобни скандали. Днес ще обяви моето име. Утре сигурно някое друго. И накрая ще стане всяко чудо за три дни.

Най-малкото, че той го обявява дни след като вече са разделени. Аз съм свободен мъж, нямам жена и деца, че да не си пиша с други девойки", споделя още Яневски. Героят от "Хари Потър" разкри, че проблемите между Гани и Илиян не са от няколко дни. "Доколкото знам, имат си проблеми отпреди това - казва Яневски. - Не знам как стоят нещата точно. С Гани се познаваме отдавна. В едни среда сме. Засичали сме се по всякакви събития. И през годините сме поддържали контакт. Нищо повече", казва още актьорът.