Нов тв сериал с баснословен бюджет тръгва по Би Ти Ви от ноември и е на път да разпали истинска медийна война.

Странната реклама, която тече по Би Ти Ви от няколко дни и втрещява зрителите, е именно на бъдещия ситком, твърди “Всеки ден”.

Видеото показва мъж, който крачи пред камерата и неразбираемо нарежда нещо за “домашния арест”, на който е подложен. В клипа неслучайно не участва някой звезден актьор. Причината е, че продуцентите на сериала все още търсят подходящи лица и понеже всички налични родни звезди вече са заети в други продукции, са готови да си откраднат.

Комедията се казва “Домашен арест” и е със супер бюджет и именно с повече пари ще привлича актьори от други сериали. Тя ще имитира американския хит “Женени с деца”, а в главната роля вероятно ще играе Николай Урумов.

Разговори са водени и с Юлиян Вергов, който е звезда от “Стъклен дом”, но почти не се появява в поредицата заради финансови разправии с продуцентите. Според хора от екипа на новия сериал той бил приел офертата и ще се раздели с колегите си Калин Врачански и Елена Петрова.

Възможно е и други да последват примера му, защото от Би Ти Ви раздават баснословни хонорари за участие в ситкома. Вергов беше един от първите, които се усетиха, че в сериалите има хляб и попадна преди няколко години в “Тя и Той”.