Бившата репортерка на Гала Зейнеб Маджурова обяви, че е щастлива, че е напуснала Нова телевизия и е отишла в конкурентната Би Ти Ви. В интервю за списание „Грация“ красивата туркиня, с която Гала посрещна новата 2022 година, бе откровена:“ "Щастлива съм, че направих тази промяна. От една страна, ми се връщаше на работа след 2-годишно отсъствие от телевизията, а от друга – исках да направя нова крачка за себе си. Така че какво по-добро решение от това да отида в Би Ти ви", признава Маджурова, която очевидно не страда от раздялата с „На кафе“.

„Ръководството на телевизията и в частност екипът на сутрешния блок са имали желание да направят нов различен сегмент, който да обхваща повече лайфстайл теми, където вярвам е моята сила. Беше въпрос на тайминг и единодушно взехме решение, че това е най-доброто позициониране за мен, появявайки се на екран", допълва Зейнеб на чист български.

Рубрика й обаче не успява да направи фурор сред публиката, първо защото Маджуровакани все до болка познати хора, които говорят едно и също и второ, защото така раболепничи пред тях, все едно прави интервю с английската кралица.