Шефката на модна агенция Visages Жени Калканджиева винаги е била откровена и пряма.

Такава е и в любовта, споделя тя пред списание Story. Не може да се разлее в лигавите „коте“, „мило“ и да се умилква и увива за да привлече внимание.

„Имала съм две-три сериозни връзки. Аз изразявам любовта си, като показвам чувствата си, а не като говоря лигаво. Рядко използвам думата „обичам те“. Изричала съм я не повече от 10 пъти в живота си и то в истински моменти. За някои хора тази дума е просто така, но за мен значи много", обяснява Жени Калканджиева.



"Показвам чувствата си с жестове, дела, компромиси. Луда съм, дива, непредсказуема. Мъжете се плашат от мен. В последните години съм си говорила с приятели мъже, които са ме харесвали много преди години. Питам ги: „Защо чак сега го казваш?“, а те ми отговарят, че ги е било страх да не ги отблъсна. Може би поставям някаква бариера и те предпочитат да бъдат мои приятели, отколкото да спят с мен. Вероятно заради това мъжките приятелства в живота ми са повече от женските Имам 5 приятелки. Мога да се обадя на мъжете по всяко време, да им споделя нещо.“, по мъжки ясно и точно казва красивата брюнетка.