Снощи три семейства бяха номинирани за изгонване от къщата на Big Brother family.

Семейство Качанови - със седем точки, семейство Петрови - пет точки, семейство Каменарови - отново с пет точки. Малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от семействата. Това бяха Елеонора и Давид. Дали заради неговия рев или заради това, че всички се конфронтираха с жена му, зрителите го харесаха и спасиха.

Така в четвъртък битката ще бъде между Каменарови и Петрови. Дали този директен сблъсък няма да накара Чавдар и Радка да се чувстват по-гузни, след обвиненията, които отправиха към Анжелика. Чавдар всеки път обвинява Анжелика за нейната сексуалност.

Сега той я упреква и в нелегален бизнес. Как ще завърши двубоят в къщата между крайно консервативните във взаимоотношенията между половете Чавдар и Радка и либералните в сексуалните им отношения Анжелика и Радо. Как ще се отрази това на сблъсъка между семействата им, предстои да разберем в четвъртък.

Нови съквартиранти...

Снощи разбрахме, че поредната голяма изненада в Big Brother family предстои този четвъртък. Тогава пет нови семейства ще влязат в къщата. Ники Кънчев повдигна завесата и разкри малко информация за новите участници. Сред тях са бивша червена барета, двойка пресни младоженци, юрист и стюардеса от Варна, руса силиконова певица и братът на участничките във ВИП сезона Ивайла и Божидара Бакалови.

За съжаление, преди четвъртък не можем да кажем нищо повече за бъдещите участници, освен че продуцентите обявиха, че в къщата влизат пет интересни, атрактивни и различни по характер двойки. Бъдещите семейства вече са затворени в хотела в пълна изолация от външния свят.

Взети са им всички телефони и те няма да знаят какво се случва в къщата от днес. Семействата отново са разделени на социални групи. След затварянето в хотела предстои да им бъдат направени медицински прегледи, фотосесии и психологически профили.

Скандал от ревност...

Лекото поведение на Елеонора и конфликта й с Анжелика изнервя всички съквартиранти. Играта на шах на велинградската красавица с Христо стана повод за поредния семеен скандал, този път от ревност между Корнелия и Христо. Това че прекъсва забавлението си заради прищевките на жена си, не се понрави на поморийския супермен. Той не може да приеме жена му да е толкова изнежена и превзета.

„Всички държави, където мъжете командват са най-добре! Почнат ли да се бутат жените, нищо хубаво не те чака!” – рече и отсече Христо, и това сложи край на разговора.