Въпреки че е празник на влюбените, Свети Валентин изправя на нокти няколко звездни двойки.

Дали заради нереалистични очаквания или тайни планове, родният хайлайф се изпокара преди празника.

Поп фолк певицата Емилия била бясна на хазартния бос Коко Динев и му вдигнала страшен скандал.

Фолкаджийката била извън себе си от яд, че бизнесменът не само нямал намерение да я заведе на някоя екзотична дестинация както обикновено, но и дори ще работи на празника.

Еми ужасно се дразни, че всичките й колежки парадират, че мъжете им ще ги водят по Канарите и Малдивите, а тя ще си стои в София и то сама. Динев дори няма да е в България на романтичния празник, пише ''Всеки ден''. От няколко седмици Коко е в испанския курорт Марбея, където се готви да пренесе бизнеса си с казина и нямал никакво намерение да прекъсва бизнес пътуването си заради „глупости".

*Емилия и Коко

Водещата на „Жените говорят" Ива Екимова пък изобщо не мислела да чака любимия си Петрозар да организира празника. Ива знае, че той не е романтичен, за това му е приготвила по-практична изненада - еротично бельо, коментират запознати.

*Петрозар и Ива

Навръх Свети Валентин шефката на модна агенция „Визаж" Жени Калканджиева пък ще работи в столичен клуб. Красавицата не само, че няма да прекара празника с мъж, ами ще е водеща и на развлекателна програма в едно от елитните заведения в София. Така се надява да забрави всички драми с бившия си любим Тачо, както и въпросите дали са заедно и къде ще прекарат празника.

*Жени и Тачо

Свети Валентин се оказва поредна причина за разправия и за една от най-скандалните двойки у нас - тази на Радина Кърджилова и Деян Донков. Те не само че няма да пътуват никъде за Деня на влюбените, ами дори няма да са заедно на празника. Донков бил върл фен на българския обичай Трифон Зарезан и не признавал Купидон. Той вече си планирал мощно и безпаметно запиване с няколко свои приятели. Радина пък не била поканена да присъства на мъжкото парти.

„Тя му е много сърдита, защото всичките й приятелки и колежки се хвалят една през друга къде ще пътуват и какво ще правят, а пък тя дори няма да е на празника с Деян", коментират приятели на Кърджилова.

*Деян и Радина