Днес ще ви представим още 3 родни двойници на световни звезди.

След като в миналата ни статия взе участие новият секс символ на България Калин Врачански, сега смятаме да отбележим и други двама негови колеги от сериала "Стъклен дом" - Луиза Григорова и Явор Бахаров.

Луиза като двойник на британската актриса Кийра Найтли:

*(Л-Д)Луиза Григорова и Кийра Найтли

*(Л-Д)Кийра Найтли и Луиза Григорова

20-годишната красавица Луиза Григорова е студентка в НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. Работила е като модел на “Ивет фешън”(дъщеря е на собственичката на модната агенция - Ивет Григорова), снимала се е в много фотосесии и реклами, като е работила в Тайван, Тайланд, Токио, Китай, Лондон. Още с първото си излизане по света печели международната рекламна кампания на преносимите компютри "Асус" в Тайпе. У нас е снимала учебни филми и корици, позната е като лице на "М-тел", "Андрюс фешън" и други. В сериала "Стъклен дом" изпълнява ролята на разглезеното богаташко момиче Александра. Избрана е за най-сексапилната българка на 2010 година от родното издание на "Максим" в конкуренция с още 99 красавици.

Красавицата е и главно действащо лице във видеото на песента "You`re an angel" на Миро, с която певецът ни представи на тазгодишното издание на Евровизия.

Кийра Найтли прави своя актьорски дебют още на 7-годишна възраст като участва в телевизионната продукция от 1993 г. „Royal Celebration“, става международно известна през 2003 г. след главните си роли във филмите „Ритай като Бекъм“ и „Карибски пирати: Проклятието на черната перла“. С няколкото си последвали главни роли в холивудски продукции се превръща в една от най-популярните актриси за тези години. През 2005 г. е номинирана за Академична награда Оскар за най-добра актриса за ролята си във филма „Гордост и предразсъдъци“.

 Явор Бахаров пък прилича на испанския музикант Даниел Дигес:

*(Л-Д) Даниел Дигес и Явор Бахаров

Явор е на 25 години, завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ през 2009-та година в класа на проф. Пламен Марков и Ивайло Христов. Вече има няколко успешни роли в театъра. Участва в сериала "Стъклен дом" , където играе персонажа Хари - обикновено момче от обикновено семейство, което живее „над нещата”. Брат е на актьора Захари Бахаров. Преди около 2 месеца беше замесен в порно-скандал след като в мрежата се появиха снимки на които той и колежката му от "Стъклен дом" Радина Кърджилова са голи и "сексуално трудолюбиви". По негови думи "в действителност няма порно, няма френска любов, няма секс. Не се случва нищо неприлично". Снимките били направени на шега след студентски запой. В момента е в любовна връзка с колежката си Луиза Григорова.

Вижте Явор(и Луиза) на 2:14

Даниел Дигес е испански певец, пианист, композитор и актьор. Започва своята актьорска кариера в театрална трупа, снима се в няколко телевизионни реклами, участва в драматичния сериал "Nada es para Siempre", следват и появявания в други сериали "Hospital Central", "Ana y los siete" и др. Дебютира в музикалния театър през 2005-та. Тази година представи Испания на Евровизия и по-време на представянето си беше саботиран от Джими Джъмп, който изскочи на сцената по средата на песента и започна да танцува заедно с балета му. Заради случката Дигес получи правото да изпълни песента си втори път, след като минаха всички останали държави.

Журналистката от Нова ТВ Галина Щърбева пък напомня на Кристина Апългейт от сериала "Samantha Who?"

*Кристина Апългейт , Галина Щърбева

Галина Щърбева  е родена на 2 юли 1978 година в София. Завършила е Английска гимназия и Финанси в УНСС. След като разбрала, че икономиката не е нейната стихия, записала Журналистика в Свободния факултет. Присъединява се към екипа на Календар (Нова ТВ) през 1999-та като културен репортер, след това парламентарен, икономически и правителствен. През 2001-ва започва да води кратките емисии Телефакти, а две години по-късно става част от двойките, които водят централната емисия Календар.

Кристина Апългейт казва за себе си "Аз съм актриса, откакто съм се пръкнала”. Разбира се, това е вярно - дебютира в телевизията на 3-месечна възраст в известния сериал "Дните на нашия живот". На 15 години получава най-известната си роля на невероятно празноглавата Кели Бънди в успешния комедиен сериал "Женени... с деца". С тази роля привлича вниманието не само на американската, но и на публика от цял свят. Снима се още в сериала Джеси, екшън-комедията „Големият удар” , мафиотската пародия на Джим Абрахамс „Mafia!”, Поглед от върха”, Водещият” и др. За сериала "Коя е Саманта"("Samanta who") има две номинации за Златен Глобус, награда за най-добра нова тв комедия на People's Choice Award и др.

Вижте още: Звездни двойници "made in Bulgaria"

Очаквайте продължение...