Изпълнителите Крис Макаров и Юли Славчев доведоха гаджетата си на вечеря в Hell's Kitchen, но любимите им изпъкнаха повече с липса на елементарно възпитание. През цялото време една от тях - Христиана Кънчева, която е сгодена за Крис, си държеше вдигнати краката на нивото на масата и още малко й трябваше, за да ги постави и върху самата мебел. Другата девойка, която вероятно е гаджето на Юли пък буквално се беше излегнала на сепарето, сякаш е на дивана си вкъщи. Поведението и на двете, втрещи зрителите пред малкия екран. Облеклото им също беше покъртително, имайки предвид, че са отишли на вечеря.

JNGxBTP.md.jpg

"Не съм яла цял ден и си чакам жабешките бутчета!", измърмори по едно време Христиана, но в крайна сметка нямаше вечеря за никого, след последвалите инструкции на шеф Виктор Ангелов, който прекрати готвенето в кухнята заради несправяне на двата отбора да нагостят гостите навреме. Така компанията на дует Молец си тръгна гладна, пропускайки да опита от гурметата с вдигнати крака на масата.

JNGzHNI.md.jpg

Миналото лято Крис Макаров предложи брак на половинката си Християна Кънчева, която е част както от някои от последните видеоклипове на групата, така и от танцовия състав, който излиза заедно с тях по време на концертите на Молец.