Американската актриса разказа за своята рутинна тренировка по време на скорошна сесия на AMA (Попитай ме всичко) в Instagram. Гуинет Полтроу сподели заснет от нея видеоклип и отговори на въпроси относно нейната фитнес рутина. Тя призна,че тренира поне 6 дни в седмицата, но вече го прави с по-малка интензивност от преди.

Полтроу разкрива, че баща й е диагностициран с рак, което я е накарало да осъзнае, че трябва да води здравословен начин на живот, мотивирайки се да участва в ежедневни рутинни тренировки.

„Тренирам шест дни в седмицата, но с много по-малко интензивност, отколкото преди. Дори просто да отида на едночасова разходка или както сега да се движа в огромния офис на Goop. Обикновено правя няколко завъртания, за да разтегна краката. Опитвам се да правя по нещо малко всеки ден", казва актрисата.

Jr2Dz4s.md.jpg

На въпроса "Как се чувства удобно в собствената си кожа?" актрисата благодари на Даян фон Фюрстенберг, че я е накарала да осъзнае колко е важно да има самопозитивност, разкривайки, че белгийският моден дизайнер я е научил да води самопозитивни разговори сутрин. „Даян фон Фюрстенберг ме научи как да правя това, как да се събуждам сутрин и да се гледам и да бъда щастлива да се видя и да си казвам хубави неща вместо ужасни. Тя наистина ме научи колко е важно да станеш най-добрият си приятел. И наистина това е начинът, по който се отнасяш към себе си и нещата, които си казваш“, призна Полтроу.