Нападателят на "Левски" Мариян Огнянов отново се забърка в шумен скандал. Този път футболистът, който вкара гол на "Челси" в Шампионската лига, воюва с цял цигански род.

Миналата седмица Мариян се е разделил с приятелката си Цветелина, след като момичето си е събрало багажа и е напуснало жилището му. Гаджето на футболиста си тръгнало, без да го предупреди, тъй като предната вечер той я набил. Цветелина се прибрала при родителите си в Лом, които са настръхнали срещу Огнянов. "Може да се стигне и до циганска война! Мариян пребива системно детето ни, заключва я в апартамента и не я пуска да ходи никъде. Ревнува я, а самият той не се свърта в къщата", палят се от родата на ромската красавица Цветелина.
Само преди няколко месеца Мариян Огнянов се озова в затвора, след като бе осъден по бързата процедура за хулиганство. В родния си град Лом футболистът и няколко негови приятели опитаха да потрошат автомат за наливна бира, но пазачът ги нападнал с железен прът. След мелето - Мариян се озова в болницата със сцепена глава. Докато лекарките го превързвали, той псувал медицинския персонал и дори предложил на една от сестрите да му прави френска любов. Огнянов се озова в "Левски" преди 3 години със съдействието на премиерската половинка Елена Йончева. Гаджето на Станишев бе направила филм за ромския тим от Лом "Ромители" и след като съзря таланта на Мариян, го препоръча на "Левски. 

снимка: БГНЕС/Николай Дойчинов