Най-известният телевизионен водещ у нас Слави Трифонов бе впечатлен от хитовата изпълнителка Емануела и на няколко пъти при гостуването й на 9.07 (сряда) подчерта чара и магнетизма, който има в певицата и я обсипа с комплименти.

Дългият предложи на сексапилната дама да направят дует и сподели, че изпълнението сигурно ще е много успешно. Емануела прие с удоволствие и сега остава да чакаме дали звездното събитие ще се състои. Емануела поздрави Слави и компания с хита си "Да си плащал", който изпълни с помощта на оригиналния аранжимент на "Куку бенд", на живо. 

Красавицата изпя песента по великолепен начин и след това седна на жълтото диванче, а Слави Трифонов не можa да остане равнодушен на мястото си и бързо се настани до нея. Г-н Трифонов беше учуден как Емануела успява да съчетае грижите по 9-годишното си момченце с натоварения си график с участия. Чаровницата с изумрудените очи сподели, че когато човек има желание, намира време за всички и всичко. Как Емануела написала текста на дебютната си песен "Нищо мъжко" беше особено интересно за водещия... "Седнахме с една приятелка и аз тогава точно се бях разделила с бившия ми приятел и реших да му посветя една песен: Нищо мъжко не виждам в теб, даже струваш ми се твърде лек!", разказва пленителната изпълнителка. Слави поздрави Емануела за непринудено й поведение, което е много важно за професията на фолк певица и й пожела бъдещи успехи.

снимка: FHM