С неприлични предложения боксовата легенда Майк Тайсън атакува родната сексбомба Анита Мейзер, като й предлага 10 хиляди долара за секс. Това сензационно разкритие ще направи във вторник вечер в шоуто на БГТВ - „Часът на блондинките" атрактивната дама, която засне октомврийската корица на Плейбой. Тя гостува в арестантското студио на Патриция Кирилова заедно с продуцента си Кирил Вълчев, с когото се познават от Лас Вегас, където Анита живее през последните 10 години. 


"С Майк се запознахме в един клуб в Лас Вегас и още от първата вечер започна да ме ухажва. Но той не е мой тип - мъжът трябва да ме грабне от пръв поглед. Когато ми предложи 10-те хилядарки, се обадих на Кирил Вълчев да го питам какво да правя  и той веднага вдигна цената на 100 хиляди долара", смее се Анита. През последните дни Тайсън отново засипвал Мейзер с писма по електронната поща, а тя го убеждавала, че трябва да й дойде в България на гости. "Майк няма нищо против, но предпочита да има някакъв сериозен повод, за да лети толкова километри", споделя българката, която вече е в развод с американския си съпруг Марк.


"Когато се омъжих за него преди 10 години той беше милионер, но неотдавна претърпя тежка сърдечна операция и загуби доста пари. Може да звучи невероятно, но никога не съм правила секс с него, въпреки че живеехме заедно толкова години. Иначе сме добри приятели, но връзката ни е платонична", сензационно признава тя.
Анита отлита на разходка до Щатите преди 10 години, в търсене на авантюра след скучно българско  лято. Бизнесът й с фирми за обзавеждане и заведения върви, но й липсват емоции. Бракът й е пред разпад, а и венчавката й е била под родителски натиск, заради раждането на дъщеря й.

"В Щатите една жена за да успее, трябва да е руса. А по това време бях с платинена коса и шоколадов тен. На втория ден си намерих работа. А Марк, за когото се омъжих после, се влюби в мен от пръв поглед. Не искаше да ме пусне, когато ми изтече визата и трябваше да летя за България. Каза ми: "Омъжи се за мен и остани тук. С пръст няма да те пипна, докато ти сама не поискаш". И така направихме сватба, после взех дъщеря ми при нас. Марк много й помогна в образованието и кариерата в Щатите. На мен също помагаше. Занимаваше се с автомобилен бизнес - продаваше само скъпи поръчкови автомобили", разказва Анита. 
Преди 2 години се връща в България и среща Кирил Вълчев - Скалата. Сега замислят бизнес за ВИП-туризъм до Лас Вегас. "Ако отидеш в Лас Вегас без подходяща компания, рискуваш да стоиш на километрична опашка пред най-лъскавите заведения. Но имаш ли връзки, влизаш и те настаняват на ВИП-сепарето. А аз през тези години натрупах много контакти и в Лас Вегас всички врати се отварят за мен", споделя Мейзер. Сега тя готви записите на ново парче, крои планове за бизнеса и търси голямата любов.