Традицията повелява - мъжът да е по - възрастният във връзката. У нас много жени обаче избират да имат връзка и да създават семейство с доста по - млади от тях партньори. Някои от тях са доста известни и дават пример на своите фенове, че животът е такъв, какъвто си го направиш!

Жени Калканджиева
Медиите свързваха името й с много мъже, сред които и единият от Маргините. В крайна сметка Жени избра да се омъжи за 11 години по - младия от нея Стефан Манов - Тачо. Година след пищната им сватба двамата са по - щастливи от всякога и продължават да разбиват мита, че бракът им е бил евтин ПР трик.

Камелия
Фолк певицата дълги години споделя живота и леглото си със 7 години по - малкия от нея Цветин! Когато връзката на двамата започва той е само на 19. Това обаче не пречи на напористата певица да го свали след запознанството им в дискотека и да го превърне не само в свой любовник, но и в доверен бизнес партньор.

Софи Маринова
И друга фолк изпълнителка се оказа в позицията на кака във връзката си. Софи е на 32, а Дачо на 23 години, при това син на бившия любовник на певицата. Въпреки това двамата не крият плановете си за сватба, макар и нейната дата да се отлага за пореден път.

Албена Александрова
Собственичката на модна къща Рошавата гарга остави 12 - годишен брак зад гърба си и го замени с 12 години по - младия си любовник Димитър. Въпреки новата си тръпка, дизайнерката не крие, че и е било доста мъчително да се раздели с по - възрастния си съпруг, но въпреки всичко е избрала да се отдаде на предизвикателствата с новата си любов.

Камелия Тодорова
В края на миналата година певицата представи новото си гадже - 21 годишния тогава Боби Филипов. Разликата във възрастта им е внушителна - повече от 30 години, които обаче както по всичко личи не са проблем за никой от двамата.