"Тази Таня вече не мога да я гледам!", предаде на приятелката си думите на гея Марти Жоро Шопа. Нежният младеж е направил изявлението още когато Георги и Таня спаха заедно за първи път.  Просто от яд, че не е на нейно място. Едва сега обаче Шопа, който преди да свали кръшната Таня, каза на Марти, че като нищо би праснал и него като люто обиди ромката,  реши да сподели с изгората си за неговите грозни приказки за нея.

Междувременно Big Brother-4 обяви нова мисия "Чужда самоличност". Всеки от съквартирантите се превръща в някой друг. Филип стана Даниела, Даниела-Иванина, Георги стана Марти, Таня-Денислав, а той Георги. Ромката настоя да се целува с Денислав за да я види Жоро и да ревнува. За нея е въпрос на живот и смърт да задържи Жоро. Ромската фамилия вече го обяви за зет. Дали това е най-добрият начин.

Самият Денислав използва всяка свободна минута , за да се вмъкне при Иванина. Новата задача предизвика  взривове от смях, но и истерични сблъсъци между съквартирантието под прикритието на чуждите имена, които висят на табелка на врата му.