Като героиня в сапунен сериал се почуства най-малката фолкдива Саманта (16), след като млад инвеститор от Великобритания упорито я заухажва на нейно участие в хотел Кемпински.

Певицата с най-красивите сини очи в шоубизнеса, която от септември е изпълнителка на „Диапазон рекърдс", пя в новогодишната програма на скъпарския хотел пред отбраните ВИП-гости. Талантливата ученичка от музикалната гимназия показа завидни гласови заложби на една сцена с естрадната легенда Панайот Панайотов.

В разгара на вечерта облеченият по последен писък на модата английски бизнесмен се представил на Саманта и след водопад от комплименти я попитал дали може да я покани на обяд в удобно за нея време.

„След като му казах, че още съм ученичка, той ме погледна с невярващ поглед. Запознах го и с майка ми, която беше до мен, но той твърдеше, че сме сестри. Беше доста забавно", разказва магнетичната певица. Въпреки сложната ситуация, двамата си разменили телефоните, а инвеститорът я поканил заедно с майка й в Лондон.

Междувременно амбициозната певица, която започна музикалната си кариера с рок едва 11-годишна, се готви за снимките на дебютния си клип. Той ще е готов до края на месеца и ще има премиера по Фен ТВ.

Една от главните роли в него е поверена на Мистър България Али Алиев, който през последните седмици се появява със Саманта на партита.