След дуетното си парче с Графа „Именно Ти", финалистката от втория сезон на най-успешното музикално риалити Мюзик Айдъл Нора записа и своя дебютен солов сингъл.

Впечатлени от таланта на гласовитата айдълка, на финала на предаването от Coca-Cola решиха да дадат безпрецедентните две награди - освен наградата за Ясен Зердев (запис на песен и клип), те решиха да подкрепят парче и на Нора.

Песента, записана с подкрепата на световната марка, е авторска за младата звезда. Нора е автор на текста на "It's Not Right" - заразно аренби с китарни рифове и характерни вокали.

Музиката на песента е на Бисер Иванов (известен китарист, работил с Алегро, Васко Василев и солистите на Ковънт Гарднър, в момента работи с Лили Иванова, като дори композира за нея). Модерният аранжимент е дело на Жоро Янев.

"It's Not Right" беше селектирано от специална комисия за полуфинала на конкурса Евровизия и ще бъде представено премиерно на живо на 24 януари.

Съвсем скоро ще бъде снимано и видео към парчето, а за режисьор е поканен Васил Стефанов („Герой" на Тома, „Baby" на Остава, „Чуваш ли ме" на Графа и Мария Илиева).

Нора за "It's Not Right":
„Идеята е леко бунтарска - че не трябва да се съгласяваме с всичко, че не бива да допускаме някой друг да решава вместо нас и такива неща. Много се кефя на парчето още от първия път, в който го чух. Ще се радвам, ако го харесат и зрителите на Евровизия, а и всички останали."