Как да съчетаваме луксозните с по-достъпните дрехи, така че да впечатлим всички със своята перфектна визия? 

Скъпите дрехи винаги си личат, но понякога, когато ги комбинираме с по-евтини аксесоари, стилът ни остава също толкова безупречен. Не е необходимо винаги да пръскаме хиляди левове за най-актуалните модни дрешки, за да изглеждаме зашеметяващо. За хубавата цялостна визия сериозно значение можем да отдадем на съчетанието, по отношение на цветове и материи, между дрехите и аксесоарите към тях. 

Всяка модерна жена, която иска да е в крак с последните тенденции, следи стайлинговите решения при известните дами. Но те също са нормални хора като всички нас и понякога си позволяват да пазаруват и по-евтини дрехи или аксесоари.

Ето няколко холивудски знаменитости, които дори в ежедневието си изглеждат добре, въпреки че са облечени с дрехи на достъпни за всички цени: 

Джесика Алба - дънки за $68 

Забравете джинсите на безбожни цени! Джесика се е доверила на дънки от деним, само за $68, с които все така безупречна обикаля улиците на Лос Анджелис.

Аналин Макорт - топ за $50 

Звездата от популярния американски сериал „Американска наследница" е съчетала тесни дънки - тип цигара, с червени ботуши и топ от Guess за $50. Няма спор, че тя изглежда стилно и секси! 

Джей Ло - спортен панталон за $68 

Стилът на Дженифър Лопес е пословичен. Тя винаги попада в класациите за най-добре облечени знаменитости. Избрала е спортен панталон на Victoria's sicret за $68, обикаляйки магазините на „Родео драйв" в Бевърли Хилс.

Ашли Тисдейл - жилетка за $30 

 Американската актриса и певица може спокойно да се изфука със своята чанта на Louis Vuitton за $2080, но Ашли е типичният пример как да съчетаем скъпите аксесоари с дрехи на достъпни цени. Тя е заложила на жилетка от Victoria's sicret за $30.

Алесандра Амброзио - бански за $88 

Вярно е, че за да изглеждаме добре на плажа, трябва да имаме завидна фигура, като на топ модела Алесандра Амброзио. Но подходящият бански костюм е от не по-малко значение, когато искаме в горещите летни дни всички погледи да са насочени към нас.