Мистър България Румен Георгиев играе Господ в дебютния видеоклип "Огън в Рая" на най-малката фолк-певица - 16-годишната Саманта. Певицата с най-сините очи в шоубизнеса всъщност е влюбена до уши в него и след като той я зарязва, се самоубива и се превръща в Дявол, но вместо да попадне в Ада, силната любов я отвежда право в Райските градини, където среща отново своята любов. Така на финала на видеото Господ и Дявола си разменят страстна целувка на фона на горящ кръст.

Светската журналистка Нина Никол пък е на път да се превърне в най-красивата режисьорка у нас, след като дебютира като такава с видеото. Синеоката блондинка все още учи режисура, но вече има куп оферти за клипове и филми. Освен режисурата, Саманта й повери и сценария на видеото.

Повече от 15 часа продължиха снимките към първото парче на изпълнителката на "Диапазон рекърдс". Клуб Хедон и фитнес и СПА "Дриймс" се превърнаха в декор за видеото. Самата изпълнителка сменя дузина тоалети, единият от които разкошна червена рокля с кристали Сваровски на испанския дизайнер Мануел Мота. На снимачната площадка се разхождаха секси ангели, една от които носителката на титлата "Лейди България" Цвети Разложка. Между почивките моделът от МА "Евромоделс" си играеше с черната котка Веска, която също бе сред статистите.

"Miss Euromodel Black Sea"2008 Мариола Милушева и "Мис Снежна Кралица"2008 Мария Чорбанова съвсем разгорещиха екипа, след като започнаха да си разменят целувки в басейна, а през това време Дяволицата Саманта ги наблюдаваше заговорнически.