Все още нито една телевизия, може би заради почивните дни, не е разгласила официални данни от пипълметрични изследвания - кое предаване успя да се пребори за повече зрители, "Страх" или Music Idol 3, Нова телевизия или bTV?

Няма защо да чакаме... за това имаме интернет и любимите "торент тракери"! Докато пипълметричните методики измерват какво са харесали хората пред телевизора - а това вече, в повечето случаи, са по-възрастната част от населението... ние ще ви представим кое колко пъти се изтегли от добре познатите на "родните пирати" - ArenaBG.com и Zamunda.net!

За 24 часа след качването на пилотните издания на "Страх" и Music Idol 3, първото е изтеглено от тези два портала 4366 пъти, докато Music Idol 3 - внимание - 7236 пъти, т.е. почти двойно повече!

Ето това е и мнението на младите, които вече не гледат тв, а всичко се случва пред компютъра. Разликата при тях е, че пропускат рекламите, съответно телевизиите могат да се борят за престиж, налагане на формати и марка - това са привилегиите им сред интернет поколението.

Какви ли ще са резултатите от пипълметричните изследвания? Дори и там разликата да е по-малка, със сигурност фаворитът няма да е различен! Честито на Music Idol 3!

източник: ekrana.info