"За да запазите сегашната сигурност във връзката си, не дрънкайте за предишните си гаджета пред пресата" съветва "People". Изглежда не само на Джон Майър му идва в повече този излишен интерес към Брад Пит. 

Всички знаят, че на Анджелина й е писнало да слуша нейното име и това на Брад в интервютата с "приятелката" Дженифър Анистън. Според Джоли това е жалък опит да се предизвикат проблеми между нея и Брад.

Но Дженифър не е единствената звезда, която не може да си държи устата затворена. Те всички просто не могат да се сдържат да не накиснат бившето си гадже.

Часове след като разводът й с Гай Ричи беше обявен, Мадона нарече бъдещия си бивш съпруг „емоционално изостанал" и обвини, че изобщо не допринася финансово за отглеждането на децата им. Гай Ричи пък ѝ отвърна като се оплака, че вместо да правят любов, тя предпочитала да стои с часове във фитнес салона, а усещането да прегръщаш поп кралицата, наподобявало стискането на хрущял. 

Младоженците Джесика Симпсън и Ник Лашей се разделиха през 2005, но две години след това Джесика продължаваше да говори за болката, която изпитва от раздялата. „Много ме заболя да го видя с друга едва две-три седмици по-късно. Той е част от моя живот и винаги ще бъде. За в бъдеще човекът, който ще бъде до мен, от сега трябва да разбере това, че да забравиш любовта толкова бързо е неописуема болка", твърди певицата.

След като се разведоха през ноември 2006 Райън Фелипе и Рийз Уидърспун дълго време мълчаха, но през февруари съкрушеният Райън, се изповяда пред списание „US", описвайки раздялата като най-трудния момент в живота му. „Все още не съм намерил баланса в своя живот", казва актьорът. „Да преживееш раздяла в светлините на прожекторите дори прави ситуацията още по-тежка. Много е неприятно, когато имате и деца... Но съм се хванал на хорото и ще трябва да го играя." Миналия април той призна, че е било изключително трудно за него да види бившата си съпруга с нов мъж, но и че все някога се случва нещо подобно и ти трябва да си подготвен.

Били Боб Торнтън пък заяви пред списание „Екстра", че е щастлив че децата на Анджелина имат майка като нея и баща като Брад Пит и възхвали „страстта и енергията" за хуманитарни каузи на Анджи. Разбираемо е това подмазване, да не забравяме, че точно той изневери на Анджи и то със сервитьорка. 

Снимки: Getty Images / Guliver