По време на редовния лайф на "Vip Brother" Преслава директно потвърди, че става част от риалити шоуто. Певицата бе включена по телефона, за да окаже своята подкрепа на колегата си Милко Калайджиев. В самия край на разговора Преслава изрече изненадващ аргумент в полза на оставането на Милко - "Оставете го ще ми е нужен в Къщата". 

Секунди след това телефонната кореспонденция приключи неочаквано, а  косите на продуцентите най-вероятно са настръхнали от изненада. Ето как най-голямата звезда на телевизия "Планета" сама потвърди информацията, че влиза в Къщата. Както стана ясно, това ще се случи в края на месец април. На този етап плануваната дата е 29 април. 

По информация на Svetsko.com, фаворитът на Преслава в шоуто е Софи Маринова, заради нейната непринуденост и открит характер. Преслава със сигурност ще заформи и запомнящо се шоу с колегата си Милко, както само двамата те умеят. Певицата обещава на всички зрители да я видят в непозната досега светлина. Според същия сайт, Преслава досега е била канена три пъти от продуцентите на "Vip Brother" да стане част от шоуто и накрая е склонила. Ето как много скоро ще станем свидетели на едно наистина звездно присъствие в Къщата.

източник: svetsko.com