Гай Ричи в момента е в Холивуд, за да започне работа по сценарий за римейк на „Момчета и кукли" (Guys And Dolls). В оригинала от 1955 г. участват Марлон Брандо и Франк Синатра. Романтичният мюзикъл разказва за хроничен комарджия (Брандо), който се влюбва в мисионерка.

Говори се, че за филма британският режисьор отново ще наеме приятеля си Джейсън Стейтъм, който този път ще покаже гласовите си заложби.

Източник разказал пред вестник Sun: „На Гай отскоро му дойде идеята да направи мюзикъл. Той и Джейсън започнаха да говорят как заедно ще си направят техен си мюзикъл. Гай имаше много срещи с големи босове на филмови компании за други проекти, но идеята за „Момчета и кукли" наистина му е влязла под кожата.

Ричи обаче може да заложи на познатата си формула, ако се стигне до снимки - да пренесе цялото действие, песните и танците във Великобритания.

Източникът допълнил: „Той се разкъсва между това за запази сценария като в оригинала - действието да тече в Ню Йорк и да го пренесе в познатите му предградия на Лондон.".