Футболистът на „Милан" Дейвид Бекъм отчаяно искал да дари с дъщеря съпругата си Виктория и съответно със сестричка тримата си синове. „Наистина много искам още деца и се надявам това скоро да се случи. Невероятно ще бъде, ако имам момиченце", заявил англичанинът.

Виктория също винаги е твърдяла, че иска да има дъщеричка. „Ако това се случи, ще бъда много щастлива. Е, не можеш да избереш какво дете ще ти се роди, но след три момчета радостта ми ще е голяма, ако имам момиче", заявила Пош Спайс.

Съвсем скоро двете звезди ще имат предостатъчно време да поработят по въпроса, защото според запознати Вики била по-склонна от всякога да заживее в Милано, съобщава bliasak.bg.

„Виктория обожава Америка, но постоянните полети напред-назад вече й натежават. Освен това тя не иска да е дълго време далече от Дейвид, защото раздялата е много трудна и за двамата. Преди време Виктория дори не искаше и да чува за местене в Италия, но от известно време като че ли е размислила. Тя не иска Дейв да бъде далече както от нея, така и от децата им", разказал близък на семейството.