Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик показаха на медиите първата снимка на двете си нови деца. Това са две близначки, Марион и Табита, износени от сурогатна майка.

 Двете близначки се родиха миналия понеделник в Охайо. С тях семейството на Бродерик и Паркър става петчленно - те имат и седемгодишен син, Джеймс.

Очаква се по-късно през тази година Сара Джесика Паркър да започне работа по продължението на пълнометражния филм „Сексът и градът". Втората част на касовото заглавие ще има своята световна премиера на 28 май 2010 година. По същия начин в последния уикенд на май, но през 2008 г., бе пуснат по кината първият филм по популярния сериал.

И продължението ще бъде базирано на сериите от един от най-популярните дамски сериали в САЩ и по света и ще опише още един епизод от живота на героините Кари, Саманта, Шарлът и Миранда, пресъздадени от актрисите Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

Още в края на миналата година бе обявено, че продължение на филма ще има, а с главните роли ще бъдат ангажирани вече познатите на зрителите и от телевизионния сериал актриси. Сценарист и режисьор и на втората част ще бъде Майкъл Патрик Кинг, който преди 2008 беше най-известен със скриптинги на епизоди от известни сериали като "Уил и Грейс", "Завръщането", "Сибил" и "Мърфи Браун".

"Сексът и градът: Филмът" натрупа приходи от 415 милиона щатски долара по целия свят, а DVD-версията му се превърна в най-продаваната в Обединеното кралство за 2008 г.

Сериалът и филмът стъпват върху основата, поставена от едноименния роман на Кандис Бушнел, публикуван в САЩ през 1997 г. Книгата е антология от адаптирани художествени есета на писателката, която тя е публикувала в своята секс-колонка в голям щатски вестник.