"Нямам време за сериозна връзка. Непрекъснато пътувам или работя в студиото", изплака Майкъл Болтън в "Шоуто на Слави" преди вечер и допълни, че страхотно си пада по БГ публиката.

"Чудесни сте и затова идвам отново, две години по-късно", сподели още маестрото на баладите. Той репетира почти през целия ден за лайфа си снощи в НДК. 10 музиканти и 4 беквокали допълваха чудесния саунд на носителя на "Грами", който включи България като част от световното турне The Very Best of Me, посветено на албума, събрал най-големите му хитове.

В почивките певецът опитваше от екстравагантните вкуснотии, които бе поръчал на организаторите от "Болкан ентъртейнмънт". Те се бяха погрижили в пищния кетъринг да има така любимото на Болтън плато от хумус и вода, бутилирана в дълбоките тропически гори на островите Фиджи. Именно скъпоценната течност била от тайните за неземно нежния вокал на очарователния романтик. Не е тайна за никого, че той се оглежда тук и за червенокоски, след като се раздели с огнената Николет Шеридън, съобщава "Стандарт".