Нападателят на ЦСКА Гардар Гунлаугсон се оказа истински къщовник. Докато половинката му Асдис Ран препуска по светски събития, футболистът често бави хлапето им, както и двете деца от предишния брак на Ледената кралица. Грижовният татко, повел децата на разходка, е честа гледка, разказват съседи на двойката от столичния квартал "Борово".



Въпреки че живеят в един от най-тузарските затворени комплекси в района, Гари без притеснения пазарува в обикновен квартален магазин. Футболистът очевидно залага на здравословния начин на живот и най-често пълни кошницата с минерална вода, студен чай и сокове.

Макар че половинката му Асдис не се мярка в кварталния супермаркет, комшиите често могат да я видят в местен СПА център. Ледената кралица вае фигура в същия фитнес, където ходи и холивудската звезда Долф Лундгрен. Освен че се поти на бягащата пътечка и на уредите, Асдис Ран ползва и разкрасяващите процедури в СПА центъра. "На живо въобще не изглежда като секссимвол. Нещо повече, по-симпатичният в семейството е Гари. Всички девойки го харесват, докато не всички мъже одобряват възширочкия таз на половинката му", споделиха комшии.

"Неделен Стандарт"