Представители на шоуелита у нас наплашиха туристите по родното Черноморие. Те паникьосаха дузина почиващи в Несебър по време на фотосесия за известно българско списание. Освен това звездите бяха гости и на откриването на нова дискотека на плажа - Club 66.

Във фотосесията взе участие и репортерката от "На кафе" Зейнеб, която стана известна от участието си в първото издание на риалити шоуто "Биг Брадър". Блондинката изненада всички, като се снима с най-добрата си приятелка, без да показва повечко плът или по-екстравагантно облекло. Двете дами сякаш бяха рай за окото след шока, който причини на минувачите предизвикателният вид на Алисия.

На "звездната алея" в Несебър не пропусна да се появи и Big Sha, който също привлече вниманието на туристите. Популярният в миналото рапър, който се завърна на сцената след дългото си отсъствие, направи няколко снимки зад пулта в дискотеката. Той разказа за проекта си с ЛиЛана и Снууп Дог, който го върна обратно в музикалния бизнес.

Наслада за очите беше златното момиче на българската художествена гимнастика Анелия Раленкова, която не можа да устои на дискотечните сфери в клуба. Облечена в семпла бяла рокля, тя подхвана една от тях и успя да заснеме изключителна снимка, досущ като съчетание с топка на терена.