Конкурсът "Баш дини" на сезона е станал традиционен в град Любимец, където се провежда. Миналата година, благодарение на известна марка мастика, на конкурса е присъствала една от най-големите звезди на "Пайнер, жената, първа сложила бански като диня, певицата, изпяла "Страст на кристали" - Галена.

Конкурсът не случайно се провежда в град Любимец. Счита се, че оттам произлизат най-големите и сладки дини в България. Миналата година организаторите раздавали по кашон мастика и големи парични награди за победителите. Публиката, събрала се да гледа и ръкопляска, също получила по чашка от напитката и по парче диня, естествено отгледана в Любимец.

Тази година на конкурса "Баш дини" на сезона ще присъстват две дами, също взели участие в рекламата, откъдето произлиза изразът "Сезонът на дините", едната партнираше на Галена миналата година в рекламата на алкохолната напитка, а другата тази година я замества. Емилия и Андреа ще забавляват събралите се на площада в град Любимец.

Конкурсът се провежда на 22 юли и всеки желаещ ще може да види Андреа и Емилия, а и дините, на площада в град Любимец от 18:30 часа.

източник: