Топводещата Симона Първанова получи изненадващо 6-звезден подарък за своя рожден ден на 20-ти юли, който отпразнува с пищно парти в „Fuzen" - Sushi&Restorant в Гранд хотел „Оазис" в Слънчев бряг.

Ослепителната блондинка посрещна своите гости с вкусове от индонезийска комбинация на кокосово мляко, лайм и пилешко; глазирана сьомга с мисо по японски; шоколадово суфле със сладолед и зелен чай; коктейл със саке, усаби и доматен сос; селекция от суши изкушения и селектирани напитки в изискана японска обстановка, а градуса на настроението поддържаше Ди джей MD, резидент в диско - клуб „Феретти".

За да уважат рожденичката, във Фюзен дойдоха Виктория Кесаровска - собственик на верига центрове за азиатски спа удоволствия „Виктория спа", най-красивите мъже на България - Мистър България Лъчезар Иванов, Мистър Менхънт Али Алиев с приятелката си Ивайла Станчева. С очарование и блясък лятната градина на модерния ресторант изпълниха и моделите на Маринела моделс, които се подготвят усилено за предстоящия на 25 юли конкурс в комплекс Елените - „Мис Виктория".

Неотлъчно до рожденичката бяха и хората, които се грижат всекидневно за перфектната й визия - гримьорката на телевизия „Планета" Аделина Цанева и Елена Кумчева, и Краси Димитрова от студио за красота „Хелън" в хотела, предпочитан от Симона за почивка в Слънчев бряг - Гранд хотел „Оазис".

Красивата рожденичка отново бе ослепителна с феерична рокля, която подчертаваше перфектните й форми, направена специално за повода от личната й дизайнерка Гери Петрова. Всички присъстващи и най-вече мъжката част отрупаха с комплименти Симона, а тя сияеше от щастие и пръскаше неустоим сексапил.

Една от специалните изненади на вечерта дойте от родителите на Симона и управляващия директор на „Профайл" Наско Лазаров - красива торта с декорации от живи цветя, сърца и четирилистни детелини, и с послание - Честит рожден ден Симона, наслаждавай се на живота и бъди щастлива.

Кулминацията на звездния рожден ден бе афтър партито в пиано бар Корсет, част от комплекс Мултиплейс. Там Симона не се сдържа и грабна микрофона, за да изпее до една любимите песни на всички свои гости.

Най-впечатляващият подарък с гравираното име на водещата бе ВИП карта за перлата на архитектурата и лукса в Дубай - 6-звездния хотел от злато „Бурж Ал Араб".

А авторът на 24-каратовата изненада предпочете да остане зад светлините на прожекторите и изпрати специалния подарък, придружен с огромен букет от рози, но дори и самата Симона не разбра кой е нейният таен обожател... поне за сега.