През септември ви очакват много изненадващи, скандални и зашеметяващи фотосесии. За да ви заинтригуваме повече, ще ви покажем част от кориците на списанията, чиито фотосесии ще имате удоволствието да разгледате и в HotNews.

Дженифър Анистън ще украси с дръзкия си поглед корицата на ELLE през септември. 

Несъмнено европейският вариант на списанието също ще има голям успех. На корицата му ще бъде сексуално неориентираната Линдзи Лоън, а фотосесията за септемврийския брой е истински шедьовър. 

Манди Мур с типичния си сладникав чар ще озари следващия брой на американското списание "Lucky". 

Очарователната съпруга на Уил Смит - Джейда, ще разкаже колко всеотдаен съпруг е актьорът от "Мъже в черно" от страниците на "Shape". 

Върхът на сладоледа през септември е корицата на GQ, откъдето ще ни гледат пронизващите сини очи на нейно величество Сиена Милър.

Макар че се прави на многострадалната Геновева, Джесика Симпсън си изглежда много добре, даже... Тя ще се възкачи на корицата на "Glamour" следващия месец.

Единствената фотосесия, която не ни допада много, е на Селена Гомес за списание "Seventeen", но ще оставим на вас да прецените как са се справили гримьорите и стилистите през септември, когато ще ви покажем всички снимки от сесията.

Страхотната Кейт Мос в страхотния "Vogue"... Каква по-добра комбинация?! Фотографът Марио Тестино направо си е оставил сърцето в тези снимки, направени с много стил и финес.

Harper's Bazaar ни връща в началото на 90-те и корицата през септември прилича повече на корица на "Паралели", а на нея наивно се е ококорила Наталия Водянова. 

И за финал през септември в "библията" "Cosmopolitan" - Кристън Бел.