Британското издание на GQ за месец септември няма как да остане незабелязано, особено когато на корицата е Сиена Милър. 27-годишната актриса засне забележителна фотосесия за изданието, излъчвайки много сексапил и чар.

Да впечатляваш с красота, когато ти е даденост обаче, е лесно, по-трудно е да бъдеш откровен. Пред списанието Сиена говори открито за аферата си с богатия актьор Балтазар Гети, който е женен и е баща на четири деца.

„Вероятно не изглеждам много добър човек. Но мисля, че ако се сложи камера и се документират 6 години от живота на един млад човек (от 21 до 27 години), ще случат неща, с които вероятно той няма да се гордее. Това са години на себеоткриване", споделя Сиена и добавя:

„Мисля, че понякога хората изискват висок морал, без да са нясно със ситуацията. А в моя случай (връзката с Гети) нещата не са идеални, но те вече са се случили и ако можех да върна времето назад, щях да бъда по-отговорна.

Просто аз винаги следвам инстинктите си, когато правя нещо. Умна съм, но никога не мисля с главата си, когато става дума за решения относно любовта. Тогава ставам пълна глупачка. Мога да се извиня на определени хора за това, което съм направила, но няма да се извинявам на хора, които не познавам, за неща, които те не разбират", категорична е Сиера.