Има точно няколко неща, по които можем да познаем Карл Лагерфелд. Това са бялата коса, белите якички, тъмните слънчеви очила и многото, ама наистина много бижута, пише viewsofia.com 

Бижутата са един от основните аксесоари за следващата есен при мъжете като всички класически аксесоари - часовници, колани, обувки. Всичко е направено като бижу - коланите са обсипани с метални елементи, обувките са декорирани с метални пайети, а верижките на часовниците се навиват като гривни.

Сигурно Лагерфелд е възможно най-накиченият с бижута мъж в света, но пък на него му отива. Още повече допринася за луксозната му, елегантна и същевременно артистична същност.

Вариантите за бижута в ежедневието са много, но е важно да запомниш, че ако не си моден дизайнер или крайно ексцентричен човек, не трябва да прекаляваш с тях. Пръстените са интересни, но неподходящи за модерни, работещи и улегнали господа.

И все пак, една интересна верижка може да се носи. Ако пък ти се налага да си с костюм, а си фен на бижутата, винаги можеш да експериментираш с игла за вратовръзка. Има много интересни предложения.

Важното е да откриеш стила си и да не прекаляваш с аксесоарите, когато си на работа.