Шоколадовият баритон изненада феновете като покани за дует българката.

Изненадващ дует на родната легенда Камелия Тодорова с холивудския любимец Джейми Дейвис закри международния джаз фестивал в Банско в четвъртък. Певицата остана до финала, въпреки че нейният концерт бе в началото на седмицата, а симпатиите между шоколадовия баритон и българката проличаха още при първата им среща.

Концертът на Джейми Дейвис препълни площада в Банско, а след като той гушна Камелия на сцената, публиката изригна. Двете звезди станаха съседи във ВИП-апартаментите на 5-ия етаж в хотел Лъки Банско и в петък сутринта за първи път те изпуснаха закуската. Васил Петров, който откри фестивала, също бе техен съсед и остана до финала заради концерта на Дейвис.

В новата и най-модерна за Банско конферентна зала на хотела, нашумял с програмата за трайно отслабване без глад Лъки Фит, се прожектираха и музикалните филми за легендите на джаза с кратки лекции от Тома Спространов.

Звездите се насладиха и на специалитетите на ресторант Лъки - филе от елен, свинско с манатарки, печено свинско филе с карамелизирана коричка и Демиглас сос, както и апептитен стек от сьомга със сос от едрозърнеста горчица. Преди репетициите те се отдадоха на релакс в просторния СПА-център на най-титулувания хотел с екзотични римски масажи с мед и мляко, терапии за ексфолиация с морска кал и водорасли, хамам масаж с морски водорасли и запазаната марка на Лъки - расул терапия с лечебна кал.