Изтърсакът на семейство Бекъм - 4-годишният Круз, определо има влечение към шоуменството. Последното доказателство за това е дегизировката, с който той се появи на партито по случай 7-ия рожден ден на брат му Ромео.

Мъникът прикова вниманието на папараците с костюма си на астронавт от НАСА, "очила на щори", досущ като онези на рапъра Кание Уест от клипа му "Stronger" и маратонките си Адидас.

И в случай, че някой има съмнения по отношение на неговата съдба, просто трябва да погледне прическата му с голяма звезда, обръсната отдясно на русата му главица. Изглежда че Круз много обича да носи подобни костюми, тъй като той и по-рано се е преобразявал в свои любими космически герои, като Бъз Лайтиър или Пауър Рейнджър.

Другите момчета на Бекъм - Ромео и 10-годишният Бруклин, също изглежда са наследили усета на родителите си за мода, тъй като се бяха наконтили с маркови дънки и маратонки. Но докато облеклото на Бруклин се допълваше от сива тишъртка, то рожденикът носеше сако, вратовръзка и сиво бомбе.

Най-малкият член на фамилията Бекъм стана център на вниманието и миналата година, когато цялата банда отиваше на ресторант, за да отпразнува рождения ден на мама Виктория. Тогава Круз накара известните си родители да се изчервят от срам, след като показа среден пръст на почитателите на футболиста и съпругата му.

Междувременно се разбра, че Дейвид Бекъм много държи момчетата му да не говорят като янки. Семейството на британския футболист от известно време живее в Лос Анджелис, а малчуганите предпочитат да въртят с дистанционното американските канали за анимация, когато не са навън да си играят. Техният татко обаче твърдо настоявал трите му сина да гледат Би Би Си Америка, за да не загубят британския си акцент и да останат свързани с родината си.

източник: