Наталия Симеонова и екипът на "Море от любов" започнаха отсяването на над 160 писма, които получиха за конкурса си, посветен на драматичния турски сериал "Перла".

До миналия петък зрителите трябваше да изпратят на романтичното токшоу своите най-лични и разтърсващи истории, наподобяващи сюжета на хитовата сапунка. Победителят, който ще спечели екскурзия за двама в Истанбул и покана за участие в "Море от любов", ще бъде обявен в края на седмицата.

Организаторите на конкурса останали впечатлени от въображението на участниците при оформянето на писмата. Вещи в мерената реч зрители успявали да вмъкнат цели поеми в историите си, други пък ги украсявали с картинки и снимки.

Междувременно в сериала „Перла" предстои кулминацията в историята с отвличането на Инджи. В следващите епизоди, които вървят всяка делнична вечер от 20,00 часа, Мехмет ще се сдобие с ценна информация за новото местонахождение на Енгин и Инджи, но дали ще съумее да я използва? Енгин пострадва много сериозно, а Инджи влиза в болница, защото има опасност да загуби бебето си след шока, който е преживяла... Нихан също се появява, но дали това ще предизвика смут в сърцето на Инджи?

В анкетата в сайта на bTV „Коя жена заслужава сърцето на Мехмет?" зрителите са категорични в полза на Инджи. Дали обаче така ще се случи и в сериала, ще стане ясно от следващите епизоди на „Перла".