Вълненията около началото на новата учебна година владеят голяма част от звездните родители в „Пайнер".

Дъщерята на Глория, Симона, вече е ученичка в седми клас и уверено върви по стъпките на известната си майка. За поредна година наследницата на звездата на „Планета" ТВ ще изучава специалностите флейта и пиано в Музикалното училище в София. За целта, Симона се сдоби със специални нотни тетрадки, в които да се упражнява по солфеж и елементарна теория на музиката, писа Svetsko.com.

Теодора, дъщерята на Ивана, продължава образованието си в една от елитните пловдивски гимназии. Десетокласничката, която усилено изучава английски и руски език, с нетърпение очаква срещата със своите съученици.



Тази година наследницата на Анелия - Ивон, ще бъде записана в предучилищна подготвителна група. Малката принцеса, която е на 6 години, с трепет очаква първата си среща с буквите и цифрите в час. След английската детска градина, Ивон продължава своето образование в „St. George", където отново ще изучава езика на Шекспир.

На 15-ти септември, за поредна година училищния праг пристъпват близнаците на Милко Калайджиев - Алекс и Антонио. Освен прилежни ученици, близнаците често радват своите родители с купи и медали от състезания по тенис на корт. Двамата наскоро навършиха десет години и тази есен ще бъдат четвъртокласници.