Коланът, който Азис носи в последното си, току-що заснето видео, уникален сувенир, закупен от Анелия във Франция, изключително шикозен моден аксесоар от Глория, както и маркови слънчеви очила от Ивана, са част от личните подаръци на звездите, които техните фенове и слушатели на радио Веселина ще могат да спечелят.

Станцията за „поп-фолк хитове и любими песни от вчера и днес" започва новата си кампания „Изпълнител на седмицата" тази събота и неделя /19-ти и 20-ти септеври/ с уикенд, посветен на Краля на жанра - Азис. Ще го последват другите Големи - Анелия, Глория и Ивана.

Всеки ден слушателите на радио Веселина гласуват за своята любима песен в Седмицата на конкретния изпълнител. В събота и неделя на всеки час тези песни звучат в ефира на радиото, а в понеделник между 9 и 10 часа един от гласувалите ще спечели лична вещ от любимия си изпълнител, придружена с автограф и пожеланията на звездата. Всеки уикенд слушателите на радио Веселина не само ще слушат най-любимите песни на идолите си, а ще узнаят и най-горещите новини около тях в специалните интервюта, които артистите дадоха ексклузивно за медията.

Дали Азис изцяло е променил имиджа си, влюбена и щастлива ли е Анелия, подготвя ли концерт за 15-годишнината си на сцена Глория и ще се премести ли окончателно в София Ивана са въпроси, отговорите на които ще станат ясни през почивните дни от ефира на радио Веселина.

Седмица на  Азис - 14-20 септември;

Седмица на Анелия - 21-27 септеври;

Седмица на Глория - 28 септември - 04 октомври;

Седмица на Ивана - 05-11 октомври.