Соня Немска, в приповдигнато настроение, даде интервю за слушателите на радио "Сигнал плюс". Емилия Стоянова се поинтересува, дали настроението ú не се дължи на някоя нова любов или пък на достатъчно силна стара.

Соня през смях отговори: "Няма нова любов, тя старата е толкова силна, че не можем да я прекратим." - сподели и добави, че старата любов е Денислав.

Немска не се наема да погледне в бъдеще връзката си, тъй като любовта им е много бурна и често се карат. "Два дни сме в добри отношения, два сме скарани. Феновете сигурно си мислят, че нарочно пускаме в медиите новини, че ту сме скарани, ту сме сдобрени." - каза певицата и допълни, че това не се прави за реклама, а просто защото чувствата им били много силни.

"Не ни е спокойна любовта" - категорична е Соня. Когато блондинката разказвала на приятели, че често се кара с любимия си, всички я успокоявали, че всъщност това е голямата любов. Многото дрязги между двойката може и да се дължат на това, че живеят далеч един от друг. Соня сподели, че Денислав живее и работи в Шумен. Но въпреки това често пътува до София и тогава намира време за любимата си.

Двойката има много отворена връзка, за това и Соня подкрепя мъжа до себе си и му оказва подкрепа, за да следва мечтите си и да ги превръща в реалност. Една от мечтите на Дени била да запише и издаде песен, което певицата не одобрявала, но въпреки това не го спряла.

"Не одобрявам да се пробва на музикалното поприще, но той е човек с много мечти и иска да пробва от всичко. Не е мое право да го спирам. За това сме се разбрали той да прави каквото иска. Първата песен горе-долу ми хареса, но той има една балада, която все още не е пуснал - тя много ми хареса." - разкри Соня Немска.

източник: